DRØMMEJOB.DK FINDER DU HJÆLP OG ONLINE KURSER DER GIVER DIG SUCCES PÅ VEJEN TIL DIT NÆSTE DRØMMEJOB​​

Du vil opleve, at du får konkrete redskaber, der sætter dig fri til at finde det job og den arbejdskultur, der passer bedst til dig og hvor du brænder igennem med den største arbejdsglæde og passion.​

​Her på Drømmejob.dk er det min store vision, at give dig, der sidder i job og oplever, at du:​​

  • ​Er mellemtilfreds​
  • Keder dig​
  • Er frosset fast​
  • Har brug for nye udfordringer​​

mulighed for at komme videre til dit næste drømmejob før chefen eller en anden beslutter, at du skal videre. For dig som menneske er det langt sundere at flytte dig før andre flytter dig – og det giver jeg dig mulighed for her.

Vil du læse mere om Helle Rosendal-Andersen, så kan du læse her:

"Mit største udbytte ift. karriererådgivningsforløbet med Helle Rosendal-Andersen har været at jeg blev mere skarp på mine krav/ønsker til mit fremtidige job og karriere. På den baggrund har det været nemmere for mig at fokusere min jobsøgning og ikke mindst vælge fra, så at min tid og energi blev brugt bedst muligt og mest produktivt. Resultatet er at jeg landede drømmejobbet, der matcher mange af mine krav og ønsker."

Søren Robenhagen, Industry Lead

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Det er der tre væsentlige årsager til:​

​​ Med erfaring for at hjælpe flere hundrede gode jobkandidater videre til deres drømmejob, ved jeg, at jeg også kan hjælpe dig. Med metoden Succescirklen har jeg sammensat de bedste værktøjer og det bedste flow for at sikre, at du kommer i mål​.

Jeg har på egen krop prøvet at stå der, hvor jeg bare ikke var tilfreds med mit arbejdsliv – det var en udefinerbar utilfredshed, hvor jeg selv måtte undersøge alle mulige og umulige veje for at finde den nye retning i min karriere. Nu har jeg sammensat de bedste værktøjer til et sikker roadmap, så du ikke skal bruge al den tid, som jeg gjorde.

Gennem mit arbejde med forandringsledelse i mere end 25 år, har jeg erfaret, hvordan vi som mennesker mest smidigt kommer fra en utilfredsstilllende jobsituation, en afskedigelse, et selvvalgt pusterum til det job og den kultur, hvor vi trives og ikke mindst får lov at brænde igennem.​

Gennen karrierecoachingen bliver jeg en kombinationen af coachen, forandringseksperten og den personlige træner, der hjælper dig sikkert videre til dit næste step på netop din rejse til dit drømmejob.

Vil du læse mere om min historie og vej til mit drømmejob, kan du læse her

​"Det største udbytte, jeg har fået af forløbet er, at jeg har fået pakketeret mine kompetencer og stærke sider til en skarp fortælling af mig. Helle er en god sparringspartner og motivator. Med skarp men kærlig hånd guidede Helle mig gennem kunsten at skrive ansøgninger og gennemføre jobsamtaler, så jeg fik mit drømmejob i den organisation, jeg kun turde drømme om at arbejde i."

Izabela Butenko, Senior Executive Officer,

PA for Senior Vice President

​Vil du modtage viden, der gør din vej til Drømmejobbet hurtigere, lettere og mere sikker?

Få værktøjer og viden så du også kan finde drømmejobbet.

Udvalgte referencer​:

Adresse

Attenzion Leadership

Pulsen 5c, DK-4000 Roskilde

CVR: 30329260​

Kontakt

Helle Rosendal-Andersen

Tlf +45 2329 4099

Mail HRA@attenzion.com