Om Drømmejob.dk

VISION

Med Drømmejob.dk er det min store vision, at give dig, der oplever, at du:​​

✔ Er mellemtilfreds​
✔ Keder dig​
✔ Er brændt fast​
✔ Har brug for nye udfordringer​​

mulighed for at komme smidigt og sikkert videre til dit næste Drømmejob før chefen eller en anden beslutter, at du skal videre.

For dig som menneske er det langt sundere at flytte dig før andre flytter dig – og det giver jeg dig mulighed for her.

Jeg hjælper dig der er ambitiøs karriererejsende med at lykkes til at brænde igennem til dit Drømmejob, så du undgår at spilde din tid og dermed også dit liv.

I karrierecoachingen skaber vi balance mellem din hjerne og dit hjerte og tager udgangspunkt i dine talenter for at sætte fokus på det, du ønsker med din karriere netop nu. Du kan læse mere på min firmahjemmeside: https://attenzion.com/

HVORFOR KAN JEG HJÆLPE DIG?

Det er der tre væsentlige årsager til:​

​​✔ Med erfaring for at hjælpe flere hundrede gode jobkandidater videre til deres Drømmejob, har jeg erhvervet solid erfaring, der gør, at du får tryg og målrettet coaching. Med den sikre roadmap Succescirklen har jeg sammensat de bedste værktøjer og det bedste flow for at sikre, at du kommer i mål​.

✔ Jeg har på egen krop prøvet at stå der, hvor jeg bare ikke var tilfreds med mit arbejdsliv – det var en udefinerbar utilfredshed, hvor jeg selv måtte undersøge alle mulige og umulige veje for at finde den nye retning i min karriere. Nu har jeg sammensat de bedste værktøjer i Succescirklen, så du ikke skal bruge al den tid på at finde din rette karrierevej, som jeg gjorde.

✔ Gennem mit arbejde med forandringsledelse i mere end 25 år, har jeg erfaret, hvordan vi som mennesker mest smidigt kommer fra en utilfredsstilllende jobsituation, en afskedigelse, et selvvalgt pusterum til det job og den kultur, hvor vi trives og ikke mindst får lov at brænde igennem og næres af vores karriere.

Gennem karrierecoaching bliver jeg en kombinationen af coachen, forandringseksperten og din personlige træner, der hjælper dig sikkert videre til dit næste step på netop din rejse til dit Drømmejob.
Vil du høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig? Kontakt mig her.

Helle Rosendal-Andersen er passioneret coach og ekspert i forandringsledelse. Hun brænder for at hjælpe mennesker til at lykkes med at skabe det arbejdsliv, de brænder for og hvor de brænder igennem. Som mennesker skal vi brænde, så vi lever i balance med både vores hjerne og hjerte, mens vi er her på jorden og i særdeleshed i vores arbejdsliv.​

Vil du modtage viden, der gør din vej til Drømmejobbet hurtigere, lettere og mere sikker? Du får den gratis e-guide: Hemmeligheden til Drømmejobbet og de 7 Sikre Steps

Helle Rosendal-Andersen

Helle er dybt optaget af, at vi som mennesker får forløst vores fulde potentiale og vil med Drømmejob.dk skabe en platform, hvor du via online kurser og karrierecoaching har mulighed for at skabe dig det karriereliv, som du brænder for og hvor du næres, så du har energi til alt det, du vil. Det fortjener du​.

Kontakt

Tlf.: (+45) 23 29 40 99
Email: HRA@attenzion.com