Drømmejob

FÅ SUCCES TIL DIT DRØMMEJOB

Er du klar til at skaffe dig dit Drømmejob?

Din interesse for at finde dit Drømmejob, skyldes måske, at du:

 • er kommet til et sted i din jobsøgning, hvor du søger det ene job efter det andet uden at få invitationer til jobinterviews
 • er træt af at vente på jobsamtalerne og vil finde en hurtigere og lettere vej til dit Drømmejob, så du skaber flere samtidige jobåbninger
 • er bange for, om du er for gammel til at få dig et nyt job og ikke blot et job men det job du virkelig elsker og drømmer om
 • sidder fast i din karriere og vil noget andet end det, du laver i dag men du ved ikke hvor du skal starte og slutte
 • er mellemtilfreds med det du arbejder med i dag og måske er du decideret utilfreds – du vil skifte retning og evt. også arbejde i en anden kultur
 • du keder dig og trænger til nye og større udfordringer
 • du er ambitiøs og vil være på forkant, hvis der sker justeringer i den virksomhed, du i dag arbejder i, så du måske står uden job i nær fremtid.

Sådan undgår du at spilde din tid, når du vil have nyt job

Skal jeg hjælpe dig?

Du får hjælp til: 

 • At brænde igennem og bliver den bedste jobkandidat, så du får det job du bare elsker – dit Drømmejob.
 • At gå efter flere og gerne samtidige jobåbninger, så det er dig, der vælger det job og den organisation, der passer bedst til dig.
 • At blive afklaret om, hvad du virkelig vil, så du undgår at være i tvivl om, hvad du skal vælge.
 • At overkomme de forhindringer, der i dag sætter en stopper for, at du ikke indfrier dit fulde potentiale, og dermed gør at du ikke lykkes så meget som du kan.
 • At skaffe dig jobsamtaler på en målrettet måde, så du undgår at spilde din tid.
 • At se dine muligheder, gå målrettet efter dem og vinde det job, du elsker og som passer bedste til dig.

Min rejse til Drømmejobbet

Lad mig præsentere mig selv.

Jeg er ekspert i forandringsledelse og har arbejdet med det siden 1991.

I dag er jeg passioneret coach og hjælper dig, der ønsker forandring ifht. din karriere. Dig der er ambitiøs karriererejsende og går efter dit Drømmejob.

Jeg har hjulpet mere end tusind ambitiøse karriererejsende til deres nye gode job, som de elsker. Og jeg har på kort tid skabt større forandringer for organisationer indenfor pharma, undervisning og service.

Væsentligt er det at vide, at jeg har været på hele rejsen selv – fra mellemtilfreds til nu, hvor jeg er i mit drømmejob. Jeg har begået alle de fejl, som jeg lærer dig, hvordan du undgår.

Som person er jeg åben og du vil opleve, at jeg giver tydelig feed-back også med afsæt i veldokumenterede teorier. Du kommer til at lære ALLE mine værktøjer og hemmeligheder.

I dag arbejder jeg hovedsagelig for ambitiøse karriererejsende, der vil brænde igennem til deres Drømmejob. Det gør jeg fordi

1. Det er en stor glæde at skabe gode resultater på kort tid for gode kandidater

2. Arbejdsglæden ved at hjælpe ambitiøse mennesker til virkelig at brænde igennem i karrieren, er helt særlig og giver mig følelsen af virkelig gøre en forskel

3. Jeg arbejder for et højere formål – vi skal være rigtig mange, der er glade for at gå på arbejde hver dag. I dag sidder 2/3 og er mellemtilfredse. Det er spild af ressourcer for den enkelte og det påvirker vores samfund i negativ retning. Det kan jeg ikke stilletiende være tilskuer til.

At være der hvor jeg er i dag er rigtig dejligt – jeg føler virkelig, at jeg lever.
MEN at komme hertil har været en lang rejse. Jeg har lavet dette forløb for at gøre din rejse dit drømmejob markant kortere.

Hvad andre siger

Karriererådgivning resultater
Jobcoach reference

Det får du i dit 6 ugers online karriere coaching program

“Brænd igennem og bliv den bedste jobkandidat”

Målet er, at du skaffer dig flere og gerne samtidige jobåbninger på 6 uger.
Nyt job og jobskifte

+8 timers trin-for-trin video succes karrierecoaching med konkret øvelse i hver video

Du får adgang til de 7 sikre steps i Succescirklen som guider dig sikkert til at brænde igennem og skaffe dig dit Drømmejob. Der er +20 videoer, som du får adgang til på ugentlig basis. Du kan se videoerne når det passer dig og du har de karrierecoachende videoer i et år.

Eksklusivt medlemskab af engageret og involverende lukket Facebook community i 6 uger

I fællesskabet deler du dine spørgsmål, tanker, følelser og successer. Her får du sparring fra dem, du rejser  sammen med mod dit Drømmejob og naturligvis Helle Rosendal-Andersen. Du er ikke alene – vi er sammen og støtter dig og hinanden.

Drømmejob karriererådgivning

Live Q&A en gang hver uge i to timer via Zoom i 6 uger

Du kan være med live eller se den, når det passer dig. Inden og under live Q&A stiller du alle de spørgsmål, som du har behov for svar på og refleksion omkring. Det er en stor hjælp også at høre de andre karriererejsendes spørgsmål, så du får perspektiveret din situation.

Professionel karriererådgivning

Dagens refleksion hver dag i 6 uger, så du holdes on track

Hver dag får du dagens refleksion i FB-gruppen. Den hjælper dig til at holde både fokus og fremdrift, så du brænder igennem og skaffer dig dit Drømmjob.

De 7 moduler i online programmet følger den sikre roadmap SUCCESCIRKLEN

Succescirkelen er en gennemtestet roadmap, der guider og viser dig vejen til dit Drømmejob, så du undgår at gå ad omveje og spilde din tid. På hvert trin er der øvelser til dig, så du lærer, hvad der præcist lønner sig at gøre. Du får hjælp til både CV, networking, jobsamtalen, ansøgning m.v.

Mentaltræning ligger som et bånd under hele programmet

Du styrker dit mentale jeg med fokuserede øvelser. Dit succes mindset trænes og stimuleres, så du opnår de resultater, du har besluttet at opnå.

Jobskifte til drømmejob

BONUS: Interview med international anerkendt headhunter

I interviewet hører du, hvordan en særdeles erfaren headhunter ser på dig som kandidat. Du får anbefalinger til, hvordan du bliver helt skarp, så du brænder igennem.

Hvad kræver det af dig, for at du får succes:

Du ser alle træningsvideoer

Du engagerer dig i vores Facebook community

Du deltager aktivt i live Q&A’s

Efterlever du de tre punkter, tror jeg på, du kan få succes – og dermed et arbejdsliv med mere glæde, passion og følelsen af frihed.

Det er dig der styrer din karriere!

Der er ingen garanti for succes. Så havde det næsten været for nemt. Men du har alle muligheder. Jeg serverer alt, du skal bruge. Resten er op til dig og din egen indsats.

Hvem er forløbet til?

 • Det er til dig, som er in between jobs og er træt af, at du ikke bliver inviteret til jobinterview.
 • Det er til dig, der er målrettet og vil skaffe dig dit Drømmejob via dit netværk på kort tid.
 • Det er til dig, der har brug for hjælp til et karriereskifte.
 • Det er til dig, der tænker at du er for gammel og det bliver svært at finde et job.
 • Det er til dig, der har brug for afklaring ifht., hvad du vil.
 • Det er til dig, der vil være top tunet strategisk givende networker og skaffe dig flere jobåbninger, så du vælger dit næste gode job.

Hvornår starter næste forløb?

Skriv gerne til hra@attenzion.com
for at høre hvornår næste Online Program starter.